Čitluk: humanitarna akcija

Učinimo jedni drugima blagdan Uskrsa ljepšim

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
26.03.2016.
u 11:00

Na Veliki četvrtak poslijepodne u Čitluku je održana vrlo korisna humanitarna akcija prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene obitelji čitlučke općine. Treba istaknuti da su tu zanimljivu, hvale vrijednu i doista plemenitu akciju pod nazivom “Pomozimo jedni drugima” pokrenuli i uspješno organizirali članovi jedne mlade čitlučke Facebook grupe.

Budući da je akcija organizirana s ciljem prikupljanja hrane i drugih vrsta pomoći potrebitim žiteljima Brotnja kako bi im uskrsne blagdane učinili ljepšim i radosnijim, ne čudi što se u tu akciju uključilo mnogo dobrih i plemenitih ljudi iz cijele općine Čitluk.

Naime, tog poslijepodneva u predvorju čitlučke kinodvorane prikupljene su znatne količine brašna, ulja, šećera, riže, keksa, voća, povrća i ostalih vrsta hrane, deterdženta, higijenskih potrepština, odjeće i drugih stvari za svakodnevnu upotrebu, koje je organizatori akcije, u dogovoru sa župnim uredima, već prije Uskrsa podijelio potrebitim žiteljima iz Brotnja.

Stoga treba odati veliko priznanje mladim čitlučkim ‘facebookovcima’ što su odlučili organizirati tu lijepu i korisnu akciju i pomoći onima koji su u potrebi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije