COVID-19

U zeničkoj areni u tijeku (re)cijepljenje građana Pfizer i AstraZeneca cjepivom

10.06.2021.
u 14:03

Javna ustanova Dom zdravlja Zenice jučer je započela cijepljenje, a danas i recijepljenje građana cjepivom Pfizer, a čitav proces, kao i prije nešto više od 20 dana, odvija se u Gradskoj areni "Husejin Smajlović".

Jučerašnjim cijepljenjem dozama AstraZenece obuhvaćeni su građani Zenice koji gravitiraju na području ambulante Centar, dok će proces recijepljenja cjepivom Pfizer biti održan danas i sutra.

Recijepljenjem će biti obuhvaćeno blizu 2.000 građana koji su sredinom svibnja primili prvu dozu Pfizer cjepiva protiv koronavirusa, a čitav proces u Gradskoj areni odvija se bez problema i stvaranja gužvi.

Svi građani po dolasku u dvoranu odmah ulaze na liječnički pregled, a čitav proces ne traje više od 15 minuta uz dodatnih 15 minuta opservacije nakon primljenog cjepiva.

Tijekom sutrašnjeg dana u Institutu za zdravlje i sigurnost hrane Zenica bit će održana i recijepljenje medijskih radnika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?