maglaj

U ŽBZ-u na liječenju tri osobe ozlijeđene u eksploziji u Maglaju

maglaj
28.07.2016.
u 11:55

 U Županijskoj bolnici Zenica na liječenju se nalaze još tri osobe ozlijeđene u utorak u eksploziji u firmi Natron Hayat Maglaj - potvrdili su Feni iz te zdravstvene ustanove.

Tri osobe su hospitalizirane u Službi za plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju, stabilnih su vitalnih parametara u znatnom poboljšanju. Pacijenti su, kako navode iz ŽBZ-a, na posmatranju. 

Jučer su dva pacijenta nakon promatranja puštena na kućno liječenje, a jedna osoba je puštena kući odmah nakon prijema u ovu zdravstvenu ustanovu.

Informacije o uzroku eksplozije ložnog kotla u firmi Natron Hayat Maglaj koja se dogodila 26. srpnja od čijih posljedica je jedna osoba preminula, a šest ozlijeđeno, bit će dostupne najvjerovatnije sljedećeg tjedna.

- Vještak treba da završi svoj dio posla, pa će onda da dostavi svoje mišljenje, tako da neće biti informacije prije sljedećeg tjedna - kazali su Feni iz Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?