zaposlenicima zdravstvenih ustanova

U TŽ stiglo 1000 doza cjepiva protiv COVID-a 19

cjepivo
10.03.2021.
u 17:36

Cjepiva AstraZeneca namijenjene zaposlenicima zdravstvenih ustanova s područja Tuzlanske županije, stigle su danas u Zavod za javno zdravstvo TŽ iz kontingenta donacije Republike Srbije - potvrdila je direktorica Zavoda za javno zdravstvo TŽ Majda Sarihodžić.

Na područje TŽ došlo je 1000 doza cjepiva koje će sutra biti distribuirane ka svim zdravstvenim ustanovama, koje su prijavile svoje zaposlenike koji žele cijepiti se.

Cijepiva će distribuirati Zavod za javno zdravstvo ka svim zdravstvenim ustanovama, nakon čega će one započeti cjepljenje.

Distribucija će, pojašnjava Sarihodžić, ići prema broju osoba koje su se prijavile u odnosu na broj doza cjepiva koje su stigle.

- Prvih 1000 doza su za prvo cjepivo protiv Covida 19, a u međuvremenu smo dobili i pisanu potvrdu od Ministarstva civilnih poslova, koje je komuniciralo s Vladom Republike Srbije, da će u roku do 12 tjedana, koliko je razmak između dvije doze, ispostaviti i drugu dozu cjepiva, tako da će se moći obaviti i docijepljenje - pojasnila je Sarihodžić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?