Dragan Čović

U studenom nova parlamentarna većina na svim razinama

čović i izetbegović
07.10.2015.
u 19:22

Ako ne bude nekih novih trenutaka, siguran sam da ćemo u studenom imati novu parlamentarnu većinu na svim razinama u BiH, rekao je Čović

Predsjednik SDA Bakir Izetbegović sastao se danas s predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem kojeg je informirao o susretima koje je imao s predsjednikom SBBBiH Fahrudinom Radončićem i o mogućim novim koalicijama.

Izetbegović je nakon sastanka kazao je da je najviše vremena na sastanku potrošeno na kooordinacijski mehanizam i proračun za iduću godinu. Pojasnio je i da je izvijestio Čovića o sastancima s Radončićem.

- Danas smo se fokusirali na to da posebne projekte osmislimo za zapošljavanje mladih, da se posebni fondovi nađu u tu svrhu. Samo smo se dotakli te teme, sastanak je trajao jako kratko, tako da nije bilo nekih zaključaka, rekao je Izetbegović. 

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović smatra da bi u studenom na svim razinama u BiH trebala postojati nova parlamentarna većina. 

To je kazao novinarima u Sarajevu nakon sastanka s predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem koji ga je informirao o susretima s predsjednikom Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudinom Radončićem. 

- Čini mi se da to ide dosta dobro i vjerujem da će oni ovaj vikend nastaviti dinamično, ako bi sve išlo kako treba, ako ne bude nekih novih trenutaka, sasvim sam siguran da ćemo u studenom imati novu parlamentarnu većinu na svim razinama u BiH, istaknuo je Čović, javlja Fena. 

Sastanku je prisustvovao i predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić, a govora je bilo, osim vlasti, i o koordinacijskom mehanizmu te o proračunu za iduću godinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?