DVA MILIJUNA ZAŠTITNIH MASKI

U sarajevsku zračnu luku sinoć stigao zrakoplov s medicinskom opremom iz Malezije

16.04.2020.
u 15:12

Zamjenica predsjedatelja Vijeća ministara BiH i ministrica vanjskih poslova dr. Bisera Turković je sinoć, u kasnim večernjim satima,  sa veleposlanikom Malezije i predstavnicima Ministarstva vanjskih poslova, te šefom kabineta predsjedatelja Predsjedništva BiH dočekala zrakoplov iz Malezije s medicinskom opremom namjenjenom za pomoć Bosni i Hercegovini u borbi protiv koronavirusa., priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Dostavljena je pošiljka od dva milijuna zaštitnih maski.

Pomoć je došla poslije razgovora predsjedatelja Predsjedništva Bosne i Hercegovine  Šefika Džaferovića s premijerom Malezije Muhyiddinom Yassinom, vezano za pandemiju koronavirusa.

Pristigla humanitarna pomoć je potvrda prijateljskih odnosa dvije zemlje. Po riječima veleposlanika Malezije, Malezija koja se i sama suočava s problemima izazvanim pandemijom, nastaviće da pomaže Bosni i Hercegovini i u narednom periodu, navodi se u priopćenju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije