idu u karantenu

Zrakoplov iz Stockholma sa 82 putnika sletio u Sarajevo

05.04.2020.
u 20:13

Zrakoplov iz Stockholma sa 82 putnika sletio je na zračnu luku u Sarajevu u nedjelju navečer  u 19.40 sati.

- Zračna luka u Sarajevu još jednom je pokazala svoj značaj u kriznim situacijama, te ponovno opravdala naziv žile kucavice za cijelo bh. društvo. Uz dopremu robe i lijekova koja se svakodnevno odvija i nakon obustave operacija za civilni promet, sarajevska zračna luka nastavlja igrati značajnu ulogu i u vraćanju bh. državljanja svojim obiteljima - priopćeno je iz zračne luke. 

Nakon evakuacije bh. građana iz Italije, organiziran je još jedan izvanredni let. U 13 sati sa zračne luke u Sarajevu poletio je zrakoplov tvrtke FlyBosnia prema Stockholmu na kojem je bilo 138 putnika, među kojima i šest beba. Prema informacijama veleposlanstva Švedske u Sarajevu, riječ je većino o državljanima Švedske i drugih nordijskih zemalja, odnosno osoba s pravom boravka u tim zemljama, navodi se u priopćenju. 

Uposlenici zračne luke u Sarajevu su poduzeli sve predviđene higijensko-sanitarne mjere, uključujući dezinfekciju prtljage, te su posebno poduzete mjere za zaštitu uposlenika, prilikom prihvata i otpreme putnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?