LIVNO

Krišto: Novim laboratorijem podiže se kvaliteta života u HBŽ

kristo
Foto: FENA
1/3
02.12.2016.
u 18:34

U prostorijama Županjske bolnice „Dr. fra. Mihovil Sučić“ u Livnu danas je svečano otvoren laboratorij za patohistologiju i citologiju, u čije je opremanje uloženo 300.000 KM.

Laboratorij su svečano otvorili zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Borjana Krišto i ravnatelj Županijske bolnice Ivan Cikojević, javlja Fena.

Krišto je prigodom otvorenja kazala da se s novim laboratorijem podiže kvaliteta života u Hercegbosanskoj županiji, te da će se i dalje nastaviti s potporom projekata iz oblasti zdravstva.

- To znači da će briga za zdravstvo biti prioritet – kazala je Krišto.

Cikojević je naglasio kako se godinama priželjkivao ovakav laboratorij koji će pružati usluge, ne samo Bolnici, već domovima zdravlja i privatnim zdravstvenim ustanovama na području Hercegbosanske županije.

- Ovaj laboratorij otvara se na 123. rođendan Bolnice - napomenuo je Cikojević, zahvalivši Vladi HBŽ-a na pomoći oko ovog projekta.

Nagovjestio je novi projekt na Okulističkom odjelu Županijske bolnice na kojem će se u dogledno vrijeme moći obavljati određene operacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije