Vlada SBŽ

Tvornici "Dolac" koncesija za eksploataciju izvorišta "Kanare"

vlada sbz
28.01.2016.
u 17:53

Odluka je usvojena, iako je ministar Nikola Grubešić upozorio da je u njoj navedeno da se, osim koncesije za flaširanje i prodaju vode, dodjeljuje i koncesija za izgradnju mini hidroelektrane

Vlada Srednjobosanske županije donijela je odluku o dodjeli koncesije Tvornici šibica "Dolac" d.d. Travnik za istražne radove, eksploataciju, preradu, flaširanje i prodaju vode s izvorišta "Kanare" u općina Travnik.

Odluka je usvojena, iako je tijekom rasprave ministar zdravstva Nikola Grubešić upozorio da je u njoj navedeno da se, osim koncesije za flaširanje i prodaju vode, dodjeljuje i koncesija za izgradnju mini hidroelektrane.

Ministarstvo unutarnjih poslova danas je predložilo, a Vlada SBŽ-a donijela odluku o usvajanju Akcijskog plana za poboljšanje sigurnosti prometa na za razdoblje 2016-2017. godina.

Govoreći o stanju sigurnosti, ministar unutarnjih poslova Feliks Vidović kazao je da je primjetan smanjenja broja kaznenih djela u SBŽ-u, ali da je u određenim općinama povećan broj slučajeva obiltejskog i vršnjačkog nasilja, te je najavio sačinjavanje sveobuhvatnog izvješća o stanju u sigurnosti, prenosi Fena. 

Na prijedlog županijske Uprave za pitanje branitelja, Vlada SBŽ-a je dala suglasnost na Pravilnik o ostvarivanju prava na stipendije za djecu braniteljske populacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije