Zvizdić primio Fakibabu

Turska će nastaviti uvoziti bh. proizvode

23.08.2017.
u 17:56

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH dr. Denis Zvizdić primio je danas u Sarajevu ministra prehrane, poljoprivrede i šumarstva Republike Turske dr. Ahmeta Ešrefa Fakibabu. Zvizdić je upoznao turskog ministra s aktualnom ekonomskom i političkom situacijom u BiH. On se zahvalio na kontinuiranoj podršci Republike Turske Bosni i Hercegovini.

Ministar Fakibaba je Zvizdiću prenio pozdrave turskog predsjednika Redžepa Tajipa Erdogana i turskog premijera Binali Jildirima i rekao da je Bosna i Hercegovina izuzetno značajna za Tursku i da će Turska i u narednom razdoblju nastaviti uvoziti bh. proizvode na svoje tržište kako bi doprinijela daljenjem prosperitetu svih građana Bosne i Hercegovine.

Zvizdić i Fakibaba su razgovarali i o organizaciji poslovnog foruma koji bi trebao biti održan do kraja ove godine i na kojem bi se okupili predstavnici poslovne zajednice BiH i Turske. Suglasili su se da postoji veliki prostor za nastavak suradnje dvije države u svim segmentima. Sastanku je nazočio i veleposlanik Republike Turske u BiH, Haldun Koč, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?