Herceg Etno selo

Treći hercegovački sajam cvijeća “Flora Herc 2017.” u Međugorju

Detalj s prošlogodišnjeg sajma cviječa u međugorju. Medjugorje, 13.04.2017.Snimio:Marijan Sivrić
14.04.2017.
u 07:00

Treći po redu hercegovački sajam cvijeća “Flora Herc 2017.” ove godine održava se na cjelokupnom prostoru Herceg etno sela u Međugorju na površini od 14.000 m2 i u zoni 50 objekata te za ovu prigodu označenom cvjetnom putu. Uz punu vegetaciju biljaka sajam će, kako ističu organizatori, stvoriti svojevrsnu sajamsku cvjetnu čaroliju. Sajam cvijeća počinje 21. a završava 23. travnja. Svečanost službenog otvaranja sajma obavit će se na ulazu obilježenog cvjetnog puta, a počet će obraćanjem Marina Radišića, načelnika općine Čitluk, koji će službeno sajam i otvoriti. Kako smo doznali od projekt-menadžera sajma Branimira Penave, na ovogodišnjem sajmu na zacrtanom cvjetnom putu izlagat više od 30 izlagača. Oni će biti raspoređeni na štandovima na cvjetnom putu uz kamene kućice na 20 pozicija. Ova hercegovačka cvjetna čarolija održat će se uz suradnju APTF Mostar i Zrinjevca iz Zagreba te uz svesrdnu podršku Općine Čitluk i sponzora. Sve zainteresirane očekuje bogata ponuda raznog cvijeća. Sudionici sajma su izlagači koji se bave proizvodnjom i prodajom cvijeća i bilja. I ove godine najavljen je nastavak suradnje s pčelarima i proizvođačima smilja te aromatičnog bilja. Sajam cvijeća bit će otvoren svaki dan za sve posjetitelje od 11 do 19 sati. Hercegovina time kreće u smjeru prave mediteranske destinacije. Već prvog dana bit će otvorena i izložba slikara Hercegovine o temi cvijeća koja ima i prodajni karakter.

Izložba prirodnih ljepota Hercegovine naći se u dvorani amfiteatra. Na sajmu će biti, kao i ranijih godina, prezentirana i akcija “Više cvijeća, manje smeća”. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?