Tjedna ponuda poslova

Traže se prodajni savjetnici, majstori i pomoćni radnici, monteri, kuhari...

16.01.2024.
u 16:02

TJEDNA PONUDA POSLOVA U BIH

Ako tražite posao, ne propustite posjetiti boljiposao.com.

Herceg d.o.o. zapošljava na pozicijama Majstori i pomoćni radnici u fazi okivanja, staklenja i silikoniranja (m/ž) i Majstor/pomoćni radnik u fazi površinske obrade drveta (m/ž) u Srebreniku. Poslodavac osigurava ugodnu radnu atmosferu, strukturiran posao i autonomiju. Prijavite se putem linka do 27.01.2024.

Hotel Europa d.d. zapošljava na pozicijama Kuhar (m/ž) i Pomoćno osoblje u kuhinji (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac osigurava siguran posao, rad u modernom i prijatnom okruženju te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 25.01.2024.

Gemex d.o.o. zapošljava na pozicijama Trgovac/ Prodavač (m/ž) u Zenici te Prodavač pekarsko-slastičarskih proizvoda (m/ž) u Gornjem Vakufu. Poslodavac osigurava ugodnu radnu atmosferu te primanja po dogovoru. Prijavite se do 03.02.2024. putem linka.

Geomet d.o.o. zapošljava na poziciji Radnik na pogonu za preradu rude (m/ž) u Olovu. Poslodavac osigurava stručnu teorijsku i praktičnu obuku, podsticajno okruženje i prijatnu radnu atmosferu, mogućnost ličnog napredovanja i usavršavanja te rad na vrlo izazovnim projektima koji će obogatiti Vaše iskustvo. Prijavite se do 03.02.2024. putem linka.

Instalater d.o.o. zapošljava na pozicijama Instalater grijanja i klimatizacije (m/ž) i Vodoinstalater (m/ž) u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava mjesečna primanja od 1300€ do 2000€, smještaj, vozilo te ugodnu atmosferu. Prijavite se putem linka do 30.01.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!

TJEDNA PONUDA POSLOVA U  RH

Ako tražite posao, ne propustite posjetiti posao.hr. Otkrijte koje su 10 pozicija naglašene za vas tijekom ovog tjedna!

Amrest Adria d.o.o. / KFC zapošljava na pozicijama Upravitelja u restoranu (m/ž), Zamjenika upravitelja restorana (m/ž), Studenta u restoranu brze hrane te na još pozicija. Mjesto rada je Zadar. Uz brojne dodatke na plaću postoje i druge beneficije koje ovaj posao donosi. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 5.2.2024.

Elektro-Pozaić d.o.o. traži Inženjera elektrotehnike za fotonaponske elektrane (m/ž) u Zlataru. Posao uključuje održavanje solarnih elektrana, izradu izvješća te suradnju s odjelima razvoja i prodaje. Potrebno je 2 godine iskustva, viša ili prvostupanjska stručna sprema, puno radno vrijeme. Za više informacija i prijave posjetite link do 22.1.2024.

Poslodavac RIA export import d.o.o. traži Prodajnog savjetnika (m/ž) za salon namještaja u Zagrebu s iskustvom u prodaji namještaja. Nude se osnovna neto plaća, mjesečni bonusi, božićnica, regres te mogućnosti napredovanja u malom timu. Prijave su otvorene putem linka do 31.1.2024.

Igrandia / Interaktivna zabava d.o.o. zapošljava na pozicijama Chief Operating Officer-a (m/ž), Recepcionera / Blagajnika (m/ž), Animatora (Student) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je u Zagrebu. Poželjno je iskustvo rada u Luceed sustavu i rad na sličnim pozicijama te je potrebno SSS. Za prijavu posjetite link do 2.2.2024.

Easy Asset Management traži Pravnog savjetnika (m/ž) u Zagrebu s iskustvom, diplomom prava i odličnim engleskim. Poslovi uključuju podršku DPO-u, pravna mišljenja, održavanje registara, nadzor AML i CFT te koordinaciju pravnih tekstova. Nude konkurentnu plaću, beneficije i obuku. Prijavite se putem linka do 15.2.2024.

Hervis d.o.o. zapošljava na pozicijama Voditelja odjela (m/ž) i Prodavača u sportskoj trgovini (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Nude se brojne pogodnosti za zaposlenike te dinamičan i fleksibilan rad. Za više informacija posjetite link do 31.1.2024.

Sunce Hoteli d.d. / Bluesun traži zaposlenike na pozicijama Suradnika u investicijama - strojarski inženjer (m/ž), Suradnika za investicijske projekte (m/ž), Suradnika u investicijama - inženjer elektrotehnike (m/ž), Project managera (m/ž) te Interior designer-a (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 31.1.2024.

Aquapark Adamovec traži Kuhara (m/ž) za pripremu hrane A la Carte u Sesvetama. Nude zapošljavanje na određeno s mogućnošću zaposlenja na neodređeno, ugodno okruženje te plaću od 1000 do 1300 eura neto. Prijavite se putem linka do 15.2.2024.

Tvrtka Fagus obrt traži Montera sobnih vrata (m/ž) za rad na terenu prema dogovoru. Nakon probnog roka nudi se stalni radni odnos. Poželjno je iskustvo u montaži, odgovornost, temeljitost te edukacija. Vozačka dozvola B kategorije je obavezna. Prijavite se putem linka do 24.1.2024.

Workforce traži Prodajnog savjetnika (m/ž) za Hrvatski telekom u Zagrebu. Posao uključuje savjetovanje, prodaju i podršku korisnicima, nudeći stimulativna primanja, bonuse te mogućnosti usavršavanja u vodećoj telekom kompaniji. Prijavite se putem linka do 31.1.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije