Prijevare preko oglasa i iskustva rada

Traže kirurge i zabavljačice za rad u Njemačkoj, stanovi skupi, radi se i 14 sati na dan...

26.01.2018.
u 07:00

- Traži se, što je prije moguće, 10 vozača tegljača. Obvezno je imati dobre govorne vještine njemačkog jezika, minimalno A2. Radno iskustvo je prednost, školska sprema je obvezna. Potrebne vještine su samostalnost, fleksibilnost i sposobnost za timski rad! Vozačka dozvola klase C i CE je obvezna - jedan je to od brojnih oglasa u kojima se nude poslovi u inozemstvu, uglavnom u Njemačkoj, koji počinju zasipati Facebook i druge društvene mreže, ali jednako tako i visjeti sa svake oglasne ploče u gradovima diljem BiH i ove regije. Među njima su i pozivi koji gotovo zvuče nevjerojatno - da se odmah traži i deset električara - elektroničara - mehatroničara za rad na terenu uz zajamčenu plaću od više tisuća eura, a nude se čak i ponude za rad za više keramičara na Islandu koji je ovdašnjoj javnosti poznat jedino s aktualnog Rukometnog prvenstva, po gejzirima, kamenu i ledu.

Različita iskustva

Nedavno su čak predstavnici jedne od agencija u Mostaru javno predstavljali prednosti rada u inozemstvu, kao i mogućnosti zarada koje su daleko od ovdašnjih uvjeta za radnike u oblasti zdravstva...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?