Čolak primio Corriasa

Tradicionalno dobri bilateralni odnosi Italije i BiH

colak
18.10.2016.
u 19:34

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH (PSBiH) Bariša Čolak primio je u oproštajni posjet veleposlanika Republike Italije u BiH Ruggiera Corriasa.

Razmjenjena su stajališta o aktualnoj situaciji, prilikama i odnosima u BiH nakon lokalnih izbora, kao i stajališta u kontekstu političkih i ekonomskih procesa u državi, te daljnjih prioriteta na europskom i euroatlanskom putu BiH.

Veleposlanik Corrias izrazio je zadovoljstvo uspješnom suradnjom s predstavnicima vlasti u Bosni i Hercegovini za vrijeme njegovog mandata što, kako je rekao, predstavlja izniman doprinos nastavku tradicionalno dobrih bilateralnih odnosa Italije i BiH. Corrias je izrazio uvjerenje da će takva suradnja biti nastavljena i s njegovim nasljednikom na poziciji veleposlanika Italije.

- Zamjenik predsjedatelja Doma naroda PSBiH Bariša Čolak zahvalio je veleposlaniku Corriasu za nesebično zalaganje i potporu koju su Italija i Corrias osobno pružali BiH, poželjevši mu obilje uspjeha u daljnjem radu -  priopćeno je iz Parlamenta BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije