Širenje poslovanja

Telemach u Mostaru otvorio novi korisnički centar

Telemach
19.01.2016.
u 09:39

Zbog širenja poslovanja u Mostaru planiramo tijekom ove godine zaposliti još tri osobe, rekao je Đonko

U prisustvu građana i dužnosnika lokalne zajednice u Mostaru je svečano otvoren novi Telemach korisnički centar zahvaljujući kojem će, postojeći ali i novi korisnici, imati priliku upoznati se s najnovijim ponudama, uslugama i servisima kompanije Telemach. 

Korisnički centar u Mostaru je inače 22. po redu centar Telemacha otvoren na području BiH. Objekt se nalazi u ulici Maršala Tita bb., a otvorenim ga je svečano proglasio Kenan Đonko, direktor prodaje, korisničkog odnosa i marketinga kompanije Telemach, priopćeno je iz Telemach-a.

"Telemach je vodeći kablovski operater integriranih usluga televizije, širokopojasnog interneta i fiksne telefonije. Lider u svojoj oblasti aktivan je i član lokalne zajednice, između ostalog i kao investitor, poslodavac, donator i sponzor. Imamo 450 zaposlenih osoba od čega u Mostaru 44 radnika. Zbog širenja poslovanja u Mostaru planiramo tijekom ove godine zaposliti još tri osobe. Pozivamo sve građane Mostara da nas posjete u novom korisničkom centru i na licu mjesta se uvjere u mogućnosti novih servisa kompanije Telemach", kazao je Đonko koji je ovom prilikom Aliji Šahoviću građaninu Mostara, koji je prvi potpisao ugovor u novom korisničkom servisu uručio i prigodan poklon.

Prisutnima se na svečanom otvorenju obratio i Adis Bajrami, direktor Pristupnih mreža kompanije Telemach, i direktor pridružene kompanije Velnet Mostar.

"Od kada je prisutan na tržištu u BiH, Telemach je omogućio svojim korisnicima kontinuitet u korištenju inovativnih i naprednih servisa baziranih na najsuvremenijim telekomunikacijskim tehnologijama. Istovremeno Telemach je  podigao i razinu konkurentnosti unaprijeđujući iskustva i navike korištenja novih tehnologija, a u skladu s navedenim opremljen je i naš novi Telemach centar u Mostaru", kazao je Bajrami. 

Novi korisnički centar  Telemach-a na adresi Maršala Tita bb. otvoren je za sve posjetitelje u terminima od 08:00 do 16.30, subotom od 08:00 do 13:00. Centar pruža mogućnost da se zainteresirani na licu mjesta uvjere u brzinu interneta i kvalitet digitalne televizije D3, D3 GO usluge ali i drugih naprednih servisa Telemach kompanije. Na ovoj lokaciji je moguće i potpisati ugovor za neku od Telemach usluga, platiti račune, ali i dati svoje sugestije, priopćeno je iz Telemacha. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Izdajnik
Izdajnik
11:57 19.01.2016.

Telemach, to je priča za sebe. Bio sam njihiv korisnik dugo,dugo predugo.Nisam bio zadovoljn programima.Pokušavao sam mailovima,facebookom..telefonom..zaista svim i svačim.U ponudi su bili Igman,Kakanj,Istočno Sarajevo,Tv Jasmin,Hema,Parovi 1,2,Behar i još puno programa glupih.možda bliži nekom po kulturi, intiligenciji ili po koo zna kom kriteriju..Malo se pridavalo ostalim narodima u bih osim bošnjaka.Ukidanjem Bn kanala raskinuo sam ugovor. U svim njihovim komentarima bilo je mi sĺušamo korisnike, razmstramo,biće..a hrvatski kanali bi bili zatamnjeni..odgovor mi nemožemo nemamo pravo..vidite komentare zeničana koii nemaju izbor..imaju samo telemach..a mogu reći to su Lopovi!! Svaki paket po 3,4,5 , km da gledas Rts -1 pa koja glupost..kodirana tv happy..Srećom postoji Global internet Novi Travnik sa 170 otključanih kanala i utakmice hrvatsih ekipa se nezatamnjuju..zamislite hrvati imaju slobodu u Bih gledati svoju reprezentaciju, jer dok god nas se gura u F Bih mi bježimo.Bogić Bogićević je neki dan rekao_-potoji treći entitet..samo granice nisu nacrtane krenite od središnje Bosne prema Hercegovini..postoje hrvati..Postoje..Na svim nivoima se faze .plaču zbog dvije školevpod jednim krovom..a nemogu sebi doć da u Konjević Polju nemogu pisati bošnjačkim ops.bosanskim..Telemach je nastavak samovolje..lopovluka,,Vitez je na svoiim zgradama pokovan po fasadama kablovima Tekemacha..ko im je dozvolio..stanari su vlasnici zgrwda..Niko..Dubravka Krgović predstavnij općine marioneta lopova..Telemach lopovi

Avatar Izdajnik
Izdajnik
12:09 19.01.2016.

http://www.vecernji.ba/bogic-bogicevic-bit-ce-treceg-entiteta-1051852/komentari

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?