Dragan Čović

Tek ćemo se dogovoriti o koalicijama i djelovanju

dragan čović
Foto: Stojan Lasic/VLM/PIXSELL
11.11.2014.
u 11:12

"Do kraja godine možemo imati vlast na svim razinama, ne vidim razlog da se to ne dogodi. Jučer sam razgovarao sa gospodinom Dodikom koji mi je potvrdio da će i oni do 25. studenog imati Skupštinu i mandatara", kazao je lider HDZ-a BiH

"HDZ BIH će biti korektan prema glasačkom tijelu u BiH, kao i prema svima koji su nam iskazali potporu", kazao je Čović na početku press konferencije HDZ-a BiH, donosi televizija N1.

Predsjednik HDZ-a BiH je dodao da će se HDZ BiH dogovoriti o zajedničkom nastupu stranaka koje će koalirati, a u petak u 12 sati je najavljena sjednica Predsjedništva HDZ BiH.

"Do kraja godine možemo imati vlast na svim razinama, ne vidim razlog da se to ne dogodi. Jučer sam razgovarao sa gospodinom Dodikom koji mi je potvrdio da će i oni do 25. studenog imati Skupštinu i mandatara", kazao je lider HDZ-a BiH.

Čović je kazao da je ono što je prvobitno pokušano uraditi na razinama Vijeća ministara pogrešno, ali da on nije osoba koja će suditi.

"Potrebna su nam dva Doma; Dom naroda i Zastupnički dom i Predsjedništvo BiH, tek onda se može razgovarati o Vijeću ministara", kazao je Čović.

"Vjerujem da ćemo do kraja tjedna imati sastanak izaslanstava u zgradama HDZ-a i SDA, gdje ćemo dogovoriti program zajedničkog djelovanja", istaknuo je.

Komentara 3

CV
cro_vuko
11:25 11.11.2014.

Covic, odnsono HDZ je trebao koalirati sto prije sa SBB, i tako bi se sprijecilo Izetbegovica da odabere DF i Komsica. Komsica koji smatra da Hrvatsko pitanje ne postoji. Za razliku od njega SBB i Radoncic stalno ponavljaju da nema stabilne drzave dok god se Hrvatsko pitanje ne rijesi.

PA
pacijent
20:40 11.11.2014.

postivaj volju naroda koji zive u bih bez obzira kako se stranka zove tj srba bosnjaka i hrvata

VN
vratite nam posavinu
00:10 13.11.2014.

Covicu jesi li ista razmisljao o hrvatima u toj zlocinackoj tvorevini,dali mislis raditi na povratku hrvata u posavinu ili si se dogovorio sa Dodikom da je naselite kosovskim srbima ili dobrovoljcima iz Ukrajine. Jako si pametan kad si partnera nasaoao u Dodiku koji se ne razlikuje od Martica,cestitam evo stigao ti je i Seselj pa nastavi sa politikom Bobanovom i on je dilove pravio sa Karadzicem da bi nas njih dvojica zajednicki istjerali iz Bosne Jeftinim si trikovima obmanuo ovce da bi dosao na vlast. Neznam kako covjek moze mirno spavati sa takvim karakterom

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?