gdje će sve biti doček i što je poduzetob

Sve spremno za najluđu noć, a zbog mjera sigurnosti, angažirani i specijalci

30.12.2017.
u 07:00

Za doček nove, 2018. godine veliki dio bosanskohercegovačkih građana, ali i turista, već se mjesecima sprema, a uskoro počinje i posljednje odbrojavanje... Kako ova, uskoro prošla godina, i nije bila baš bajna, brojni bh. gradovi pripremaju doček na otvorenom kako bi građani, ali i turisti, uz program uživo prikladno ispratili staru i dočekali novu, a mnogi se nadaju i bolju 2018. godinu. Istražili smo i kakvi su programi, gdje se što može slušati... Osim dočeka, u većini bh. gradova organizirani su koncerti dan ranije, ali i poslije.

Što se sve nudi?

Tako će u najluđu noć Sarajlije na otvorenom ispred Vječne vatre uvesti glazbena zvijezda Zdravko Čolić. Drugu novogodišnju noć Sarajlije i sve ostale goste, koji odluče u glavnom bh. gradu dočekati novu godinu, zabavljat će grupa Crvena jabuka. Za 30. prosinca predviđena je performansa za sve posjetitelje koji će imati priliku plesati na ulicama grada te će svi prisutni dati svoj doprinos ludoj zabavi. Tradicija dočeka nove godine na otvorenom u Kiseljaku, koja traje već 13 godina, nastavlja se i ove godine. I u Banjoj Luci sve je spremno za ispraćaj stare i doček 2018. godine

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?