USKORO SNIMKE

Svaki pokret snimalo 14 kamera, pozitivna slika BiH otišla u svijet

pečat
29.03.2014.
u 10:23

- Mislimo da smo odradili dobar posao. Prijenos smo radili s 14 kamera i zabilježili sve važno što se događalo i na crvenom tepihu i u velikoj dvorani Kosače - rekao nam je redatelj prijenosa Večernjakova pečata Vedad Hodžić

Kvaliteta televizijskog prijenosa Večernjakova pečata ove je godine bila posebno važna. Prvi put je manifestaciju uživo prenosio HTV, a reprize najvećeg društvenog događaja u državi emitirat će OBN, BHRT, RTRS, a zanimanje za snimkama su jučer pokazale i strane medijske kuće.

Dobar posao

- Mislimo da smo odradili dobar posao. Prijenos smo radili s 14 kamera i zabilježili sve važno što se događalo i na crvenom tepihu i u velikoj dvorani Kosače - rekao nam je redatelj prijenosa Večernjakova pečata Vedad Hodžić. Dodao je kako se može reći da je projekt i ove godine uspješno izveden, te kako će ista ekipa raditi na realizaciji prijenosa i emisija s Mostarskog sajma koji se uskoro otvara. - Svi uskoro opet dolazimo u Mostar i očekujemo da ćemo i taj projekt obaviti na razini na kojoj je bila realizacija TV prijenosa Večernjakova pečata - zaključio je Hodžić.

Regionalni događaj

Večernjakov pečat je još prije nekoliko godina pokazao kako je izašao iz okvira BiH, te da je postao regionalni događaj. Samim tim što su ove godine u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače sjedili predstavnici Hrvatske, Srbije, Njemačke, SAD-a, Slovačke, Vatikana i brojnih drugih zemalja, jasan su pokazatelj kako postoje velike mogućnosti da iduće godine Pečat ne bude izravno prenošen samo u BiH i Hrvatskoj, nego i u nekim drugim europskim zemljama. Prije dvije godine Pečat je emitiran na talijanskoj televiziji SKY, čime je jasno poslana poruka kako je manifestacija došla na razinu koje se ne bi posramile najveće europske metropole. Pred redakcijom Večernjeg lista, ali i BHRT-a je sada posao planiranja nove manifestacije i traženja načina kako Večernjakov pečat iduće godine učiniti još boljim, kvalitetnijim, dostupnijim svim našim čitateljima i gledateljima BHRT-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?