Predsjedništvo HDZ-a

Sva imena za hrvatske pozicije znat će se u ponedjeljak

HDZ biH
Foto: agencije
21.01.2015.
u 09:07

Nakon konstituiranja državnog i federalnog Zastupničkog doma te Doma naroda Parlamenta FBiH, izbora izaslanika za državni Parlament, intenziviraju se i razgovori oko uspostave vlasti na ostalim razinama. Naime, nepredviđena situacija koja se dogodila s Klubom Srba u Domu naroda, odnosno neizbor čelnika FBiH, predsjednika i dva potpredsjednika, nije odgodila razgovore koji se vode na svim razinama o raspodjeli resora, potencijalnim kandidatima za određene dužnosti, te dogovora koalicijskih partnera.

Predsjedništvo HDZ BiH, kako doznajemo, imat će sjednicu u ponedjeljak, 26. siječnja, na kojoj će se donijeti odluka o svim kandidatima za pozicije na državnoj, entitetskoj i županijskim dužnostima.

Nakon sjednice sva imena trebala bi biti poznata.

Opširnije čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Komentara 5

PA
pacijent
18:02 21.01.2015.

hdz je pobjednik izbora i on sa partnerima odluciva ko ce u vlast a meni je najzalije rosa brodarevca i ostali koji polako i lagano se peku zbog togadosta je platforme i hrvatski izdajnika

Avatar mili99
mili99
20:50 21.01.2015.

Kakav god da je akademik, bar nije trčao bošnjacima i njihovim glasovima kao izdajnik Martin, koji je sada podvio rep i sudjeluje u HNS-u, a prije izbora je uvijek imao "obveza". Neka Martin sada ide na sjednice Patriotske lige, a pusti HNS na miru. Što je nego izdajnik, htio bi biti novi Komšić...Prodane duše se uvijek uguše.

RO
rosa
16:26 21.01.2015.

Predsjedništvo HDZ BiH, ...... 26. siječnja će donijeti odluka o svim kandidatima za pozicije na državnoj, entitetskoj i županijskim dužnostima. Gdje je tu HNS? A neki "pacijenti" i njemu slični me mjesecima uvjeravaju da HNS=HDZ=Čović nije točna definicija. "Akademik" jeje odrastao u jednoumlju i tu svoju komunističku "vrlinu" godinama demonstrira u HDZ-eu prije svega zahvaljujući poltronima kojima se okružio.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije