VELIKI PROBLEM

'Supruga mi je nedavno rekla da ne želi djecu, a ja ne mogu zamisliti život bez velike obitelji'

16.11.2019.
u 20:15

Sve donedavno je mislio kako je najsretniji čovjek na svijetu, a onda se sve promijenilo. Prioriteti njega i supruge su postali drugačiji i ne zna što da napravi

Svoju je ženu upoznao kada je bio tinejdžer i sretni su u vezi. Ona ima 31 godinu, a on 32. Uvijek je željela imati obitelj, a sada se predomislila i kaže kako ne želi djecu, ali želi da ostanu u braku. Za savjet je pitao stručnjakinju za veze Deidre. 

"Očajan sam. Ne želim zamišljati kakav bi bio život bez djece. Shvaćam da bismo imali više opcija i mogli bismo putovati, što ona želi, ali mislim kako se ništa ne može mjeriti s ljubavi između djeteta i roditelja." 

Sretan je jer je našao ljubav svog života, ali jednako tako želi imati djecu. 

Deidre mu je rekla: "Oko ovoga nema previše kompromisa i dogovora, ali možete pitati ženu da vam objasni zašto se predomislila. Možda se jednostavno radi o nekim strahovima koje može pobijediti. Možda je čula grozne priče o porodu ili ima loše iskustvo iz djetinjstva."

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?