Dragan Čović

Studentski dom iznimno važna ustanova kao središte i rasadnik mladih

čović i studentski dom
19.11.2015.
u 16:49

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović boravio je u posjetu studentskom domu Hrvatskog katoličkog dobrotvornog društva „Dr. Drago Dujmušić“ u Sarajevu. 

Dragan Čović je u razgovoru s predsjednikom Hrvatskog katoličkog dobrotvornog društva don Antom Jelićem istaknuo da je studentski dom iznimno važna ustanova, ne samo za Hrvate u Sarajevu i BiH, već kao središte i rasadnik mladih koji će raditi za dobrobit i bolju budućnost svih stanovnika države.

Po obilasku doma, studentskih soba i menze, predsjedatelj je iskazao zadovoljstvo kvalitetom i funkcionalnošću kapaciteta, te naglasio kako će, u okviru svojih mogućnosti, nastaviti pomagati rad ove ustanove. Na kraju posjeta poželio je ugodan boravak svim studentima, kao i mnogo uspjeha u školovanju.

Izgradnja studentskog doma počela je postavljanjem kamena temeljca 2006. godine, a gradnja je počela u srpnju 2007. godine. Radi se o ustanovi koja ima kapacitet od 138 osoba i 264 kreveta, priopćeno je iz Predsjedništva BiH. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?