Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Studenti zadovoljni životom u Mostaru

14. siječnja 2019. u 12:05 0 komentara 120 prikaza

Studenti Sveučilišta u Mostaru sudjelovali su u anketi koja je imala za cilj ispitati njihove stavove po pitanju životnog standarda.

“Cijene smještaja i hrane nisu pristupačni studentima, što i predstavlja najveći problem. Što se tiče sadržaja za studente, mislim da je to na dobroj razini, samo se treba uključivati i stvarati nova iskustva”, kaže Sofija Hubijar za Pogled.ba, studentica pete godine Ekonomskog fakulteta.

Prema provedenoj anketi, 60 posto studenata Sveučilišta bira jeftiniji smještaj, a polovina njih, tj. 38 posto, zadovoljna je kako smještajem tako i cijenama hrane.

“Standard studentskog života je zadovoljavajući, cijene su prihvatljive, a popratni sadržaj raznolik. Mostar je i kulturno središte Hercegovine što SUM-u omogućuje daljnji razvoj, a studentima dobre temelje za život”, navodi Josip Ivešić, bivši student na Akademiji likovnih umjetnosti. • odlaganja smeća i krutog otpada.•

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.