DA TI SRCE STANE

Stric autom pregazio dječaka, a nevjerojatnu situaciju snimila je nadzorna kamera

16.02.2018.
u 12:15

Šokantni video snimljen je u Palhoci u brazilskoj Santa Catarini, a iako je automobil prešao preko njega, dječak je ostao neozlijeđen

Nevjerojatna snimka dolazi iz Brazila gdje je dječaka Kaleba doslovno pregazio automobilom vlastiti stric, no on je, čudom, prošao neozlijeđeno.

Šokantni video snimljen je u Palhoci u brazilskoj Santa Catarini, a na njemu se vidi kako se dječak igra ispred stričevog automobila dok se on pozdravlja s njegovim ocem.

U drugom trenutku, muškarac sjeda u automobil i kreće prema naprijed, ravno preko dječaka. Niti jedan od muškaraca nije uočio malenoga ispred automobila.



 

Kada je automobil već prešao preko njega, otac je shvatio da što se dogodilo i potrčao prema dječaku.

– Šogor je bio kod nas, a kada je odlazio na ulici se još pozdravio s mužem s kojim je kratko razgovarao. Dok su izlazili iz kuće, sin je istrčao na ulicu, no to nitko nije primijetio. U trenutku kada je sin već bio ispod automobila, suprug je shvatio što se dogodilo. Kaleb je potrčao prema tati i skočio mu u naručje. Kada smo pogledali snimku nadzorne kamere shvatili smo što se dogodilo i nevjerojatno je kako sin nije zaradio niti ogrebotinu – ispričala je dječakova majka.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije