Krišto i Bo

Što brže otkloniti sve prepreke za strana ulaganja u BiH

kristo i bo
10.03.2016.
u 19:37

Krišto je kazala da podržava organiziranje foruma u NR Kini koji će biti fokusiran na reforme, razvoj, investicije i zapošljavanje

Predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Borjana Krišto susrela se danas u Sarajevu s veleposlanicom NR Kine u BiH Chen Bo.

Na sastanku je razgovarano o odnosima između dviju zemalja, političkim prilikama unutar Bosne i Hercegovine, nastupu kineskih gospodarstvenika na predstojećem sajmu u Mostaru, te o gospodarskim kretanjima u obje zemlje i daljnjoj suradnji na svim područjima.

Predsjedateljica Krišto se zahvalila veleposlanici na pomoći koju je NR Kina pružila BiH u proteklom razdoblju te je izrazila želju za što bržim otklanjanjem svih prepreka koje stoje na putu stranim ulaganjima u našu zemlju.

Ovom prigodom je predsjedateljica Krišto također kazala da podržava organiziranje foruma u NR Kini koji će biti fokusiran na reforme, razvoj, investicije i zapošljavanje te na budućnost kinesko-europskih odnosa što je značajno i za BiH kao zemlju koja je u veljači predala aplikaciju te time napravila prvi korak ka članstvu u EU.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?