Drugi Gospodarski forum

Stimulirati investicije u lokalnoj zajednici i poboljšati suradnju

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
12.10.2015.
u 06:15

Cilj Foruma okupiti stručnjake u području energetske učinkovitosti

Drugi Gospodarski forum općine Žepče, koji se održava u četvrtak, 15.listopada, u Žepču, okupit će brojne eminentne stručnjake iz javnog i privatnog sektora iz područja energetske učinkovitosti iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Češke.

Organizatori su Općina Žepče i Razvojna agencija Žepče, a najavljen je dolazak oko 150 predstavnika stranih veleposlanstava i međunarodnih organizacija u BiH, kao i predstavnika iz političkog, javnog i privatnog establišmenta iz BiH, RH, Srbije, i Češke, piše portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba.

Cilj foruma je okupiti sve relevantne čimbenike u području energetske učinkovitosti koji će, kroz primjere dobre prakse, prezentirati mogućnosti korištenja inteligentne energije koja je za BiH još uvijek nedostižna. BiH još uvijek nema pravo sudjelovanja u programu inteligentne energije koji nudi velike mogućnosti međunarodne suradnje u energetskom sektoru jer nije ispoštovala obveze prema energetskoj zajednici, a koje se odnose, između ostalog, na usvajanje zakona o energetskoj učinkovitosti. S druge strane, namjera organizatora foruma je stimulirati investicije u lokalnoj zajednici i poslovnu suradnju između domaćih i kompanija iz okruženja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?