Čavara s Bertonom

Snažnije poticati razvoj Federacije BiH i BiH

05.07.2017.
u 13:15

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara razgovarao je s prvim zamjenikom visokog predstavnika i supervizorom za Brčko distrikt, Bruceom Bertonom. Tijekom sastanka su ocijenili da je Federacija BiH i BiH ostvarila značajan napredak u ispunjavanju obveza ka europskim integracijama, ali je i dalje potrebno nastaviti s reformama.

Veleposlanik Berton je naglasio da je potrebno snažnije poticati razvoj Federacije BiH i BiH, te da svako nastojanje da ova zemlja napreduje ka europskim integracijama treba podržati i da je potrebno stvarati uvjete za dogovor u BiH.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara tijekom sastanka je kazao da je potrebna jača potpora za europski put Bosne i Hercegovine i članstvo u NATO savezu, te se zahvalio supervizoru Bertonu na doprinosu dobrom stanju u distriktu Brčko i nejovom radu u OHR-u, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?