KAKVA PROMJENA

Smršavila je 50 kg u 18 mjeseci bez vježbanja. Otkrila je kako...

23.02.2018.
u 16:52

Crystle je priznala kako nije nikada kuhala te je jela brzu hranu. S porastom kilograma rastao je i osjećaj nezadovoljstva i anksioznosti, priznala je.

Crystle McBride, 27- godišnjakinja je koja zatrudnjela s 80 kilograma, a godinu nakon poroda težila je 131 kilogram. Kako bi se mogla u potpunosti posvetiti svom djetetu te konačno udati u vjenčanici iz svojih snova, odlučila je promijeniti svoje navike kako bi izgubila neželjene kilograme. 

Svoja tri dnevna obroka konzumirala je u Mcdonalds`u. 

"Nakon rođenja sina nisam mogla prestajati jesti i tri puta na dan sam jela u McDonalds`u. Brojke na vagi pokazivale su 40 kilograma više nakon godinu dana od rođenja mog sina, odnosno, 131 kilogram i bilo je vrijeme da nešto učinim po tom pitanju."

Crystle je priznala kako nije nikada kuhala te je jela brzu hranu. S porastom kilograma rastao je i osjećaj nezadovoljstva i anksioznosti, priznala je.  Nije mogla hodati dulje od jednog kilograma, gubila bi dah i stalno se preznojavala. 

Bilo joj je neugodno šetati po kvartu jer je smatrala da će je ljudi gledati sa žaljenjem ili možda prezirom te je odlučila koristiti traku za trčanje. U sat vremena prehodala bi tek 3 kilometra, a tijekom prvog tjedna izgubila je tri kilograma što ju je jako iznenadilo. Odlučila je promijeniti svoje prehrambene navike u potpunosti, odbaciti šećer, brzu hranu i sve nezdravo. 

Osjećala je glad i nedostatak energije nakon promjene prehrambenih navika, ali već nakon prvog tjedna, kojeg je okarakterizirala kako najteži, dobila je još više motivacije, nalet energije i ustrajnosti da dođe do svog cilja. 

 

 


Pronašla je recepte za zdrave obroke koji se jednostavno pripremaju, a jelovnik je sadržao i slastice pa nije imala osjećaj velikog odricanja. U kolovozu prošle godine udala se u vjenčanici veličine M, odnosno konfekcijskog broja 38. 

U 18 mjeseci izgubila je 50 kilograma, a po svog sina u školu odlazi pješke. Ide u šetnju po nekoliko kilometara četiri do pet puta tjedno, zdravije se hrani i odlazi vježbati u teretanu. Tvrdi kako se odlično osjeća i poručuje ostalima koji se bore s viškom kilograma da se uhvate u koštac s tim i ne posustaju  niti kada brojke na vagi ne pokazuju promjene jer, to ne znači da ako se kilogrami ne mijenjaju da se i vaše tijelo ne mijenja. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?