"VOLIM GA..."

Smeta mi što moj "prijatelj s povlasticama" spava i sa svojom bivšom curom

Shutterstock
21.11.2018.
u 21:20

U fantastičnoj sam "vezi bez obveza" s prijateljem koji stvarno dobro izgleda, kaže 24-godišnjakinja

Pitanje o "ljubavnoj vezi" u kojoj se nalazi postavila je kolumnistici magazina The Sun, Deidre.  

"Razvila sam osjećaje prema njemu, ali on sada spava i sa svojom bivšom curom i meni to jako smeta. Upoznali smo se prije godinu dana. Flertali i pozvao me na piće. Završili smom u mom stanu i spavali skupa. Bilo je odlično, ali on je odmah rekao da ne želi ništa ozbiljno nego da budemo "prijatelji s povlasticama".  

Ja imam 24 godine, a on 25. Prije tri mjeseca predložila sam mu da budemo u pravoj vezi, ali on je odbio. Ne želim uopće izlaziti s frajerima, ali s njim želim izlaziti, ako to ima smisla", piše djevojka. 

Ono što joj smeta je druga žena s kojom on spava. 

"On sada spava s curom s kojom je bio prvih dva mjeseca naše 'veze'. Prekinuli su, ali otkrila sam da ponovno spava s njom. Bio je iskren kada sam ga pitala, ali meni to stvarno ne odgovara. Rekao je da ne može biti s njom u vezi zbog njenog životnog stila, ali OK mu je spavati s njom. Meni to ima smisla, i znam da mu moram dati ultimatum i reći da je završeno među nama ako nećemo biti u vezi, ali ne želim ga izgubiti", iskrena je. 

Počeo je i otkazivati dogovore. 

"Uvijek ima dobre razloge, ali onda poslije nema vremena za vidjeti se sa mnom. Pitala sam ga želi li da ovo među nama završi, ali rekao je da ne želi. To mi nije jasno jer nikada ne nađe vremena za mene, a ja stvarno trebam pomoć jer ga volim. Moje pitanje je kako da započnem razgovor s njim o tome da budemo skupa, bez da mu radim pritisak."

Deidre odgovara: "Zaljubila si se u dečka koji vjerojatno nikada neće htjeti biti s tobom, jer može imati i ovce i novce. Vrijeme je da mu daš ultimatum i prestaneš s ovim autodestruktivnim ponašanjem. Reci mu da ti više ne odgovara ovo što mate. Ako ima osjećaja prema tebi, htjet će nešto više, tada mu možeš reći da želiš ozbiljnu vezu ili da ostanete prijatelji, ali samo ako se prestane viđati s bivšom. Izlazi i upoznaj nove ljude. Imaš samo 24 godina, trebala bi se zabavljati, a ne mučiti s frajerom koji te iskorištava." 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?