prosvjedi u sarajevu

Branitelji blokirali cestu, razbili tri automobila, potom se povukli pred zgradu Parlamenta

Radio Sarajevo
26.07.2018.
u 18:27

Situacija na prosvjedima ispred zgrade Parlamenta FBiH danas je eskalirala, a branitelji su blokirali glavnu prometnicu na Skenderiji.

Branitelji su se ispred zgrade Federalnog parlamenta prebacili na prometnicu na Skenderiji te tako blokirali promet u ovome dijelu grada. 

Kako javlja Radio Sarajevo.ba, razvojačeni branitelji su, nakon što je situacija eskalirala, razbili tri automobila, a na terenu je prisutan i veliki broj pripadnika Jedinice za podršku MUP-a Sarajevske županije. 

Policija je napravila kordon kako razvojačeni branitelji ne bi mogli proći do Alipašine ulice.

S obzirom na to da je do incidenta došlo oko 15 sati i 30 minuta, u centru grada se stvorila velika gužva. Kolone automobila su bile kilometarske, a branitelji su se ispričali građanima zbog novonastale situacije.

Građani koji su se u svojim automobilima našli u koloni vozila, postali su nervozni, kada su vidjeli da se branitelji ne namjeravaju skloniti i odblokirati cestu.

Došlo je i do manjeg incidenta, kada je krenulo naguravanje između branitelji i jednog građanina iz automobila.

Iza 17 sati se branitelji su se počeli razilazitui s glavne i vraćati se na početnu točku, a to je zgrada Parlamenta. 

Nakon razgovora s policijom branitelji su pristali vratiti se pred zgradu Parlamenta kako građani ne bi ispaštali, prenio je N1.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije