Amir Gross Kabiri, direktor M.T. Abraham Group:

SFF se etablirao kao vodeći filmski festival u regiji i jedan od glavnih događaja filmske industrije

12.08.2022.
u 10:51

Već 28 godina Sarajevo Film Festival jedan je od glavnih događaja ljeta, jer tada grad vrvi raznolikim posjetiteljima, od poznatih osoba, filmske industrije, kritičara i obožavatelja.

Ovogodišnji festival započet će 12. kolovoza i trajat će tjedan dana, tijekom kojih će publika imati priliku pogledati 235 filmova iz 62 zemlje u 19 programa. M.T. Abraham Group je ponosni sponzor svečanog prijama povodom otvaranja Sarajevo Film Festivala.

Ovim sponzorstvom M.T. Abraham Group nastavlja jačati lokalnu umjetničku i kulturnu scenu podržavajući različite projekte širom Bosne i Hercegovine.

G. Amir Gross Kabiri, direktor M.T. Abraham Group: “Sarajevo Film Festival se etablirao kao vodeći filmski festival u regiji i jedan od glavnih događaja filmske industrije. Festival je bio platforma za lokalne i međunarodne talente, kako nove tako i one  poznate od prije. Naša Grupacija je ponosna što je partner ovom važnom kulturnom i kreativnom događaju, koji je Sarajevo pozicionirao kao važno kulturno središte u našoj regiji”. 

Ključne riječi
SFF

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?