Nezavisni blok

Senad Šepić objavio kandidaturu za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH

09.06.2018.
u 18:06

Predsjednik Nezavisnog bloka Senad Šepić danas je u Sarajevu službeno objavio svoju kandidaturu za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH na ovogodišnjim Općim izborima.

- Ne želim pričati o lažnom patriotizmu, populizmu, nego želim raditi, graditi i biti glas u Predsjedništvu BiH svih obespravljenih ljudi, kao i onih koji svojim sposobnostima žele drugačiju državu. Neću nikada dopustiti da u Predsjedništvu govore o slabljenju i cijepanju BiH, nego ću svojim pristupom i radom motivirati i moje kolege da u toj najvećoj izvršnoj instituciji u zemlji govorimo o temama koje će pomoći stvaranju boljeg životnog standarda i drugačije vizije BiH, u kojoj radnici imaju bolje plate, poslodavci manje poreze i penzioneri dostojanstven život - rekao je Šepić novinarima nakon konvencije Nezavisnog bloka.  

O poznatim kandidatima za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Šepić kaže da su to ljudi "zarobljeni u prošlost ili u demagošku priču i uglavnom tipični eksponenti dosadašnjih političkih stranaka desnice i ljevice koje ili upravljaju zemljom ili su prokockali svoju šansu".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?