ŠTO UČINITI?

Seksao sam se sa 16-godišnjakinjom koju sam upoznao online, a sad me ucjenjuje i traži novce

19.11.2018.
u 08:45

Upoznao sam je na online chatu, izgledala je poput filmske zvijezde, započinje mladić

Kolumnistici The Suna, Deidre, ovaj je mladić postavio pitanje kako da se izvuče iz vrlo neugodne situacije.  

"Imam 19 godina i radim u dućanu. To je moj prvi pravi posao i obožavam ga. Još uvijek se tek snalazim, ali dobro mi ide. Seksao sam se s curom koju sam upoznao online. Sve je bilo u redu u mom životu, samo što nikada nisam imao djevojku i nisam se seksao. Vrlo sam sramežljiv i kroz cijelu školovanje nisam skoro ni razgovarao sa curama", piše 19-godišnjak.  

Baš zbog toga odlučio je posjetiti web stranicu putem koje je razgovarao s mnogo djevojaka.  

"Bilo je zabavno i osjećao sam se kao normalan muškarac. Jedna djevojka baš je zagrizla. Razmijenili smo fotke i rekla je da sam sladak. Razgovarali smo nekoliko tjedana i ona je htjela da se upoznamo."

Nakon toga otišli su na piće i mladić nastavlja kako su se baš dobro proveli. 

"Obukla se vrlo seksi i pitao sam mogu li je poljubiti, a ona je pristala. Rekla je da zna jedno mjesto gdje mogu otići. Bilo je to iza nekog dućana u gradu od kojeg je iz nekog razloga imala ključ. Nakon što smo se poljubili, ona je preuzela kontrolu. Započelo je s oralnim seksom, a onda nastavilo..."

Kako kaže, priznaje da nije bio baš nešto dobar, ali onda ga je iznenadila. 

"Rekla mi je da ona ima samo 16 godina i da naplaćuje za seks. Rekao sam joj da ne dolazi u obzir. A ona mi je rekla da će otići u dućan gdje radim i reći kolegama što sam napravio. Bio sam glup i rekao joj gdje radim dok smo chatali. To bi me jako osramotilo. Nisam imao novaca kod sebe, pa je rekla da ćemo se naći opet i seksati pa da mogu platiti za oba puta. Već sam joj platio 200 funti, 150 za seks i 50 da nikome ne kaže. Pod velikim sam stresom i ne znam što da radim."

Deidre odgovara: "Nije ni čudno da si pod stresom i ne možeš nastaviti s ovim. Reci toj djevojci da je ucjena protuzakonita dok seks s 16-godišnjakinjom koja je na to pristala - nije. Blokiraj je na mobitelu i društvenim mrežama. Ali screenshotaj sve poruke koje ti je poslala gdje te ucjenjuje. Ne smiješ imati više ništa s njom. Sumnjam da će reći tvojim kolegama bilo što. A i ako kaže, sumnjam da će ih zanimati. Preživjet ćeš bilo kakvu sramotu. Kako bi bio siguran, odi na pregled kako bi znao da nemaš neku seksualno prenosivu bolest. Sljedeći put kad upoznaš djevojku, uspori prije no što se poseksate." 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?