Silom je držao

Šef vatrogasaca zatvorio bivšu djevojku u uredu

'04.01.2013., Drzimurec - Maloljetni Romi razbili prozor na vatrogasnom spremistu, a ondje su popili sest litara vina prije nego sto su ukrali vozilo. Odvezli su se u oblisnju sumu, gdje su demolirali
22.10.2015.
u 06:15

Zapovjednika zadarske vatrogasne postrojbe Željka Šošu (59) prijavila je prije nekoliko dana 32-godišnjakinja zbog protupravnog oduzimanja slobode. Šoša je s ovom Zadrankom navodno donedavno bio u intimnoj vezi.

Policiji je prijavila da ju je nakon prekida veze pratio i uznemiravao, a prošlog tjedna u njegovu uredu silom zadržao. Ona je dulje vrijeme bila i suradnica zadarske javne vatrogasne postrojbe za odnose s javnošću. Vatrogasci kažu kako je zapovjednik službeno na godišnjem odmoru. Za ostale izjave uputili su nas na zapovjednika Željka Šošu, i to kad se vrati na posao. Šoša je posljednja dva dana bio na obradi u zadarskoj policiji. Željko Šoša županijski je vijećnik HDZ-a, svojevremeno je bio i predsjednik zadarskog gradskog HDZ-a, a u medijima te u anonimnim dojavama prozivalo ga se da je zaposlio sina te još nekoliko ljudi u JVP-u. Zatočena Zadranka jučer se nije javljala na telefon. (F. Šarić)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?