PISMO POSTALO HIT:

Sedmogodišnja Chloe poslala je Googleu molbu za posao, ovakvom se odgovoru sigurno nije nadala

PISMO POSTALO HIT
16.02.2017.
u 17:59

Pismo jedne sedmogodišnjakinje pokazalo se kao prilično dobar argument za njezino zapošljavanje – u budućnosti, prenosi Net.hr

Sedmogodišnja djevojčica iz Hereforda u Engleskoj koja je Googleu poslala molbu za posao, dobila je odgovor iz tvrtke – ni više ni manje nego od izvršnog direktora Sundara Pichaija.

Chloe Bridgewater je poslala rukom pisano pismo tehnološkom divu u kojem je istaknula poznavanje rada na kompjutoru te izrazila želju za radnim mjestom na kojem “smije sjediti na vrećama za sjedenje i spuštati se niz tobogane”.

U pismu, koje je prvi objavio Business Insider, Chloe ističe poznavanje rada na tabletu, igranje računalnih igara, a također zna i plivati, slovkati, čitati te zbrajati.

“Moji učitelji govore da sam vrlo dobra na satu. Tata mi je rekao da ako nastavim biti dobra i učiti da ću jednog dana moći raditi za Google”, napisala je Chloe u pismu. “Hvala vam što ste pročitali moje pismo, dosad sam u životu poslala samo jedno – Djedu Božićnjaku.”

Njezin otac Andy Bridgewater objavio je na LinkedInu pismeni odgovor koji je malenoj Chloe poslao osobno Sundar Pichai. Naravno, post je ubrzo postao viralni hit.

“Ako nastaviš vrijedno raditi i slijediti svoje snove – možeš ostvariti sve što zamisliš – od posla u Googleu do plivanja na Olimpijskim igrama!”, napisao je čelnik Googlea u odgovoru.

“Radujem se tvojoj prijavi za posao kad završiš školu!”, dodao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?