sastanak

Schmidt posjetio Banja Luku: Sastao se s biskupom Komaricom

17.09.2023.
u 18:37

Schmidt i Komarica su razgovarali o pravnim i političkim pitanjima u vezi s projektom širenja kapaciteta Kuće susreta i Europskog centra za mir i suradnju "Marija Zvijezda" koji uskoro slavi treću godišnjicu

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt danas je boravio u Banjoj Luci gdje se sastao s banjolučkim biskupom Franjom Komaricom.

- Visoki predstavnik Schmidt se danas u Banjoj Luci sastao s biskupom Komaricom, te su razgovarali o pravnim i političkim pitanjima u vezi s projektom širenja kapaciteta Kuće susreta i Europskog centra za mir i suradnju "Marija Zvijezda" koji uskoro slavi treću godišnjicu, objavio je OHR.

Schmidt i Komarica su se složili oko hitne potrebe za brigom o mlađoj generaciji u BiH. 

- To su Europljani u Europi, posvećeni zajedničkim europskim vrijednostima tolerancije, poštivanja i iskrene suradnje, ne jednoumlju - rekao je Schmit te naglasio kako podjednako radi za sve građane RS i BiH.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?