reagiranje

SBB: Koalicija s Izetbegovićem pukla zbog njegovog laganja naroda

21.07.2017.
u 13:51

Savez za bolju budućnost BiH (SBBBiH) priopćio je danas da je koalicija s predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem "pukla zbog njegovog laganja naroda".

U priopćenju iz ove stranke se navodi da "u svom ratu protiv svih, Bakir Izetbegović iznova dokazuje kako mu sklonost ka istini apsolutno nije poznata".

Tvrde da nakon navoda o 100.000 zaposlenih i priče žrtvama genocida u Vijećnici, Izetbegović uporno plasira neistinu da su koalicijski odnosi sa SBB-om praktično prestali jer je SBB imao lošiji izborni rezultat, pa su shvatili da im je bolje da budu dalje od SDA.

- Istina je potpuno suprotna: SDA i SBB su dobili 33 zajednička općinska načelnika, a broj SBB-ovih vijećnika su za nas vrlo zadovoljavajući - navodi se u priopćenju i dodaje da je problem u koaliciji nastao "kada je definitivno utvrđeno da je Bakir Izetbegović idejni tvorac montiranih optužnica protiv Radončića, gdje su Zvizdićevi bliski rođaci Čampare i procesuirani tužitelji Mihajlović i Salihović bili puki operativni egzekutori".

- SBB, kao odgovorna stranka, nije htjela da koalicijski podržava politiku potcjenjivanja kolektivne pameti građana. To se odnosi i na uzurpaciju OSA-e, FTV-a, a da se ne govori o tome da SBB neće dozvoliti da BiH bude poligon Erduanove diktature u vidu uporne reprize antidržavne drskosti “malog sina velikog oca“ - stoji u priopćenju. 

Na kraju, kažu između ostalog u SBB-u, Izetbegović stalno govori "da je SBB od SDA dobio ogroman broj pozicija".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije