ŽENA IZ SAD-A:

Ronaldo me silovao bez kondoma i lubrikanta, on je perverznjak i luđak

28.09.2018.
u 18:15

- Kleknuo je na koljena i rekao '99 posto sam dobar. Ne znam što je s ovih jedan posto' - tvrdi Amerikanka

Kathryn Mayorga, 34-godišnjakinja iz SAD-a, optužila je Cristiana Ronalda da ju je 2009. godine silovao u Las Vegasu. 

Mayorga tvrdi da je jedan od najboljih nogometaša svijeta bio iznimno grub i da ju je analno silovao. Kaže da je nogometašu rekla ne, ali da je on to svejedno napravio bez lubrikanta i kondoma.

Mayorga navodi da ju je Ronaldo silovao, a onda nakon svega pitao osjeća li bol. Opisuje ga kao "luđaka i perverznjaka".

- Kleknuo je na koljena i rekao '99 posto sam dobar. Ne znam što je s ovih jedan posto' - tvrdi Amerikanka, a prenosi njemački Spiegel koji je i prvi objavio ovu priču.

Ronaldo je ranije odbacio optužbe i naveo da je Mayorga pristala na seks.

Ronaldo joj je svojedobno platio 375,000 dolara u izvansudskoj nagodbi što je ona prihvatila. No, sada njeni odvjetnici žele oboriti taj sporazum na građanskoj parnici u Nevadi. No, Amerikanka sada tvrdi da ima teške psihičke posljedice te da je bila u nestabilnom stanju kada je primila novac za šutnju.

Inače, prema dokumentima Football Leaksa, Ronaldo se sa žrtvom izvansudski nagodio 12. siječnja 2010. godine, a dogovor je potpisao njegov odvjetnik Carlo Osorio de Castro. Djevojka je pristala na sporazum uz jedan uvjet: Ronaldo je morao pročitati njeno pismo na šest stranica u kojemu je napisala sve o svojim osjećajima i ozljedama koje je zadobila.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije