Udruga Let.ba i Aarabesque

Roditelji Balet Mostar Arabesque donirali novac djeci s poteškoćama u razvoju

arleta
23.12.2020.
u 12:07

Već sedmu godinu zaredom, udruga Let.ba i roditelji Balet Mostar Arabesque, su prikupili novac za udrugu Sunce, koja se brine o djeci sa poteškoćama u razvoju i posebnim potrebama. Iako je godina iznimno teška, nisu prekinuli kontinuitet, te su danas 22.prosinca u 12 sati u Donjoj galeriji Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače  u Mostaru, uručili svoju donaciju u iznosu od 630,00 KM predstavnicima udruge Sunce. Tim povodom je izvršna direktorica udruge Let.ba i umjetnička direktorica Balet Mostar Arabesque, prof. Arleta Ćehić izjavila:
„Na ovaj način želimo da naše najmlađe balerinice i ostale članove udruge senzibiliziramo u tom smislu da od malih nogu zauzmu pravilan stav o društvenoj odgovornosti i humanizmu u svom okruženju. Iako udruga Let.ba, čiji je cilj promocija svih vrsta umjetnosti sa težištem na balet, ovisi o donacijama, sponzorstvima i projektima, ovim činom želimo dati primjer drugima da učine slično. Svima nam je teško, ali ova djeca su nam ogledalo, koliko smo zapravo povlašteni i često slijepi kod očiju.Iako je duhovna hrana stub opstanka ljudske civilizacije, iako ove godine ne održavamo naš tradicionalni koncert, ipak vrlo rado dajemo znak u kojem pravcu želimo odgajati našu djecu“ - kazala je Ćehić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije