Mostar

Branitelji nezadovoljni upozorili: Idemo na Bijaču

Foto: N1
1/2
09.08.2018.
u 17:27

Razvojačeni branitelji su nezadovoljni epilogom sjednice parlamentarnog Povjerenstva za usuglašavanje teksta Zakona o pravima razvojačenih branitelja održane danas u Mostaru. Zbog toga su najavili da "idu na Bijaču", javlja N1.

Po okončanju sjednice Jasenko Tufekčić, potpredsjednik Doma naroda Parlamenta FBiH i predsjednik Povjerenstva je ukazao okupljenim braniteljima i medijima da su prihvaćeni svi amandmani na zakon koje Vlada FBiH nije prihvatila. Ipak, razvojačeni branitelji su nezadovoljni što još nije usuglašen tekst Zakona.

Kako javlja N1, navodno je sporan iznos dohotka po danu provedenom u ratu. Predložen iznos je nešto više od šest maraka.

Prije i u tijeku sjednice je bilo verbalnih sukoba branitelja i policajaca koji su osiguravali prostor u i oko zgrade Vlade FBiH u Mostaru. Neki od njih su se verbalno sukobili i sa Tufekčićem, a neki su prijetili da će izvršiti samoubojstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije