DOMALJEVAC-ŠAMAC:

Radovi na obnovi infrastrukture

DOMALJEVAC-ŠAMAC
19.11.2016.
u 09:14

U tijeku je realizacija projekata obnove infrastrukture u sklopu FERP-a (program oporavka od poplava). Radovi se izvode na više lokacija na području općine Domaljevac-Šamac, javlja Hrvatski Medijski Servis.

U Domaljevcu su trenutno radovi na asfaltiranju odvojaka Turjak, Silje i Đukići u ulici 104. HVO brigade a sutra će krenuti i sanacija oštećenja u istoj ulici. Također su u tijeku i pripremni radovi u ulici Ante Starčevića na odvojcima Jadrice i Travka a u narednim danima krenut će radovi na uređenju prostora uz groblje Svetog Ante u Domaljevcu, što podrazumjeva izgradnju odvodnje, parkinga i rekonstrukcija ceste.

U Baziku su u tijeku pripreme za sanaciju ulice Palih branitelja.

Pripremnim radovima u ulici Leopolda Mandića u Grebnicama odvojak Rakitovac počele su aktivnosti i u toj mjesnoj zajednici a nastavit će se uređenjem šireg područja centra Grebnica, izgradnjom odvodnje, trotoara, urbane rasvjete, parkinga, rekonstrukcijom ceste i uređenjem platoa kapelice i spomen obilježja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije