neprekidno emitiranje

Radiopostaja Čapljina danas obilježava 40 godina rada

 Radiopostaja Čapljina
26.10.2016.
u 14:16

Radiopostaja Čapljina danas obilježava 40 godina neprekidnog emitiranja. Tim povodom emitiran je otvoreni program tijekom kojeg su se javili brojni slušatelji, a kako je upriličen i Dan otvorenih vrata, mnogi gosti upoznali su se s uvjetima u kojima djeluje ova medijska kuća.

Slušateljima se prigodno obratila ravnateljica i glavna urednica Radiopostaje Čapljina Ivanka Džajić koja je istaknula kako je čapljinska radiopostaja od neprocjenjive važnosti za informiranje stanovništva.

- Radiopostaja je posebno veliki doprinos dala tijekom rata u povezivanju pokidanih veze među članovima obitelji – dodala je Džajić, ocjenjujući kako je u svom djelovanju Radiopostaja Čapljina odavno nadišla lokalno okružje.

- Preko interneta na adresi www.radio-capljina.com naš se program može pratiti diljem svijeta, a zemaljskim antenskim sustavom pokrivamo područje u promjeru 100 kilometara na kojemu živi oko 100.000 stanovnika. Program se emitira na valu 91,3 MHz – kazala je Džajić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije