kiseljak

Psi lutalice napali dva učenika dok su išli prema školi

Avaz
19.12.2019.
u 13:20

Psi lutalice napali su i za noge ugrizli dva učenika Osnovne škole "Kiseljak 1" A. O. i A. K. Napad se dogodio u naselju Mala Sotnica u Brestovskom dok su učenici išli prema školi. Djeca su odmah odvedena u Dom zdravlja, gdje su pregledana, a primila su i zaštitnu injekciju te su otpuštena kući. Osim rana od ugriza, učenici su preživjeli i šok, piše Avaz. 

Roditelji su odmah prijavili ovaj incident Upravi škole te su izrazili zabrinutost i strah za sigurnost djece. Jasno su kazali da, dok se ne riješi navedeni problem i dok se njihovoj djeci ne omogući sigurno kretanje na relaciji škola - kuća, djecu do daljnjeg neće slati u školu, potvrdio je za Avaz direktor škole Nermin Merhemić.

- Kontaktirali smo u travnju ove godine nadležne i zamolili da uklone dva šarplaninca s mladima iz školskog dvorišta dok se nije dogodio napad. Do danas taj slučaj nije riješen i evo što se dogodilo – kazao je Merhemić.

Direktor je naveo i da su rukovoditelji škole odmah obavijestili nadležne o napadu pasa lutalica na djecu. Obaviješteni su Civilnu zaštitu, Policijska stanica Kiseljak, Općina Kiseljak, Udruženje za zaštitu pasa “Šapa” te se čeka njihova reakcija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije