OGLASILA SE

Prva objava supruge Đorđa Balaševića nakon što je on imao infarkt

Davor Javorović/Pixsell
18.11.2019.
u 19:15

Oglasila se sada na Instagramu i objavila je fotografiju na kojoj se penje na ogradu mosta u rodnom joj Zrenjaninu.

Prije nekoliko dana supruga Đorđa Balaševića otvorila je svoj profil na društvenoj mreži Instagram i vrlo brzo skupila je malu vojsku pratitelja i sada broji skoro šest i pol tisuća pratitelja.

Krajem prošlog tjedna javnost je saznala da je njen suprug imao infarkt zbog kojeg je otkazao neke nastupe, a  njihova djeca su o tome pisali i na svojim društvenim mrežama dok Olivera tih dana nije ništa objavljivala. Oglasila se sada na Instagramu i objavila je fotografiju na kojoj se penje na ogradu mosta u rodnom joj Zrenjaninu. 

- Mnogo godina kasnije naučila sam da se i najnježnija roditeljska briga izražava na najgrublje moguće načine, i mogu samo reći da sam onda sve to podnijela hrabro, kao što sam hrabro i prekoračila ogradu nadaleko čuvenog Visećeg mosta u Zrenjaninu - napisala je Olivera.
 

 

Pratitelji su joj poručili kako je lijepo što i dalje dolazi u rodni kraj. Beba Balašević, kći Olivere i Đorđa napisala je danas na Facebooku i između ostalog otkrila kako se pjevač osjeća: - Tata je dobro. To je bez dileme najvažnije. Čovjek koji je vjerojatno najviše puta u svojim stihovima spomenuo srce našao se sada u situaciji da ga njegovo malko zabrine...Đole je dobro raspoložen i već nasmijava i nas i momke i djevojke na odjelu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?