Vodeći dnevni list

Promjene u Večernjem listu: U novoj upravi od sljedećeg tjedna Renato Ivanuš i Dražen Klarić

ivanuš i klarić
Vecernji.hr
10.10.2020.
u 08:28

Večernji list, vodeći dnevni list u Hrvatskoj s tradicijom duljom od šest desetljeća, od sljedećeg tjedna dobiva novu Upravu (Board of Directors).

Dosadašnji član Uprave Renato Ivanuš preuzima cjelokupnu stratešku i ekonomsku odgovornost za poslovanje Večernjeg lista d.o.o. te će biti izravno zadužen za prodaju, pretplatu, odjel za ljudske resurse i za infrastrukturu tvrtke. Uz Renata Ivanuša, upravljanje tvrtkom preuzima glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić, koji će u funkciji prokurista izravno biti zadužen za redakciju, izdavaštvo, prodaju novina na kioscima, digitalni dio poslovanja i marketing.

Osim što preuzima nova zaduženja, Dražen Klarić ostaje na mjestu glavnog urednika Večernjeg lista. Dodatnu potporu u redakciji dobit će uvođenjem novog položaja izvršnog urednika, koji će biti imenovan do kraja studenoga 2020. godine. Osnovni cilj nove Uprave bit će unapređivanje kvalitete Večernjeg lista i svih Večernjakovih proizvoda jer upravo je kvaliteta ono što nas izdvaja na hrvatsko me medijskom tržištu.

– Ovo je odluka za stabilnost, profesionalnost i kvalitetu. Renato Ivanuš i Dražen Klarić spoj su iskustva, visokog profesionalnog znanja i velikog inovativnog potencijala. Njih dvojica snažno će se usredotočiti na ljude, koji su ključ uspjeha Večernjeg lista – obrazložio je Klaus Schweighofer, član Uprave Styrije International.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?