za bih

Prognoza za naredne dane: Evo kakvo nas vrijeme očekuje

vrijeme
20.04.2021.
u 08:47

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje pretežito oblačno vrijeme. U jutarnjim satima slaba kiša je moguća ponegdje u središnjim dijelovima. Tijekom dana, padaline se očekuju i u ostatku zemlje. Na planinama i sa slabim snijegom. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 0 do 6, na jugu do 9, a najviša dnevna od 6 do 12, na jugu do 16 stupnjeva.

U Sarajevu pretežito oblačno vrijeme. Tijekom dana povremeno i sa slabom kišom. Jutarnja temperatura oko 2, a najviša dnevna oko 13 stupnjeva.

U srijedu se prognozira umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Poslije podne u Bosni lokalno su mogući i slabi pljuskovi. Jutarnja temperatura od 2 do 6, na jugu do 9, a najviša dnevna temperatura od 10 do 16, na jugu i sjeveru zemlje do 19 stupnjeva, prenosi N1. 

U četvrtak će biti umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Poslije podne ili večernjim satima se očekuje kiša. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 12, a najvša dnevna od 13 do 20 stupnjeva.

U petak se prognozira pretežito oblačno vrijeme s kišom, a u planinskim dijelovima sa susnježicom i snijegom. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu do 9, a najviša dnevna od 4 do 10, na jugu do 15 stupnjeva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?