NAKON TEŠKE BOLESTI

Preminuo veleposlanik BiH u Sloveniji Slavko Puljić

puljic
Foto: Agencije
07.12.2013.
u 21:00

Slavko Puljić rođen je 3. srpnja 1960. godine u Mostaru, gdje je završio osnovnu i srednju školu, a Vojnu akademiju Kopnene vojske u Beogradu 1983. godine

Ministarstvo vanjskih poslova Bosne i Hercegovine sa dubokim žaljenjem informira javnost da je veleposlanik Bosne i Hercegovine u Republici Sloveniji Slavko Puljić preminuo danas u Mostaru.

 Slavko Puljić rođen je 3. srpnja 1960. godine u Mostaru, gdje je završio osnovnu i srednju školu, a Vojnu akademiju Kopnene vojske u Beogradu 1983. godine. Tijekom bogate vojne karijere između ostalog bio je načelnik Štožera 2. gardijske brigade Hrvatskog vijeća obrane, načelnik Štožera 1. gardijskog zbora Vojske Federacije, te zamjenik načelnika Zajedničkog stožera Oružanih snaga BiH za operacije i zamjenik načelnika Zajedničkog štožera OSBiH za resurse sa činom general-majora. Dobitnik je brojnih nagrada i odlikovanja.

Zadnje informacije govore kako je sprovod planiran u ponedjeljak

Ključne riječi

Komentara 1

VE
verakruz
20:04 07.12.2013.

Pokoj Ti vječni moj ratni druže! Najbolji odlaze prvi... Nažalost to je tako...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije