održana elektronska sjednica

Predsjedništvo HDZ BiH analiziralo proces provedbe unutarstranačkih izbora

Dragan Čović
28.06.2023.
u 20:59

Na sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH istaknuto je zadovoljstvo što je većina Općinskih i Gradskih organizacija HDZ-a BiH završilo svoje izborne aktivnosti sukladno Odlukama i Naputku Predsjedništva HDZ-a BiH za održavanje unutarstranačkih izbora

Danas je održana treća žurna elektronska sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH na kojoj su se između ostalih tema, analizirali procesi provedbe unutarstranačkih izbora u organizacijama HDZ-a BiH.

Na sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH istaknuto je zadovoljstvo što je većina Općinskih i Gradskih organizacija HDZ-a BiH završilo svoje izborne aktivnosti sukladno Odlukama i Naputku Predsjedništva HDZ-a BiH za održavanje unutarstranačkih izbora. Također, na sjednici su komentirana izvješća organizacija sa terena, a po završetku procesa, uradit će se cjelovita analiza unutarstranačkog izbornog procesa kako bi Predsjedništvo i Središnja tijela stranke izvješća usvojila, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Predsjedništvo HDZ-a BiH još jednom je istaknulo kako svi odbori moraju završiti svoje izborne skupštine u zadanim rokovima, poštujući Odluke i Naputak Predsjedništva HDZ-a BiH.

Na održanoj sjednici, Predsjedništvo je ovlastilo Predsjednika i članove Predsjedništva da se uključe u one sredine gdje to bude potrebno. Sve one organizacije HDZ-a BiH u kojima se ne budu odvijali izborni procesi sukladno Odlukama i Naputku Predsjedništva HDZ-a BiH za održavanje unutarstranačkih izbora, Predsjedništvo će pravovremeno donijeti Odluke, te izravno informirati organizacije na koje se Odluke odnose.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?