Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Predsjednik Federacije BiH razgovarao s predstavnicima Paneuropske unije BiH

23. studenoga 2015. u 15:22 0 komentara 103 prikaza
marinko čavara
Foto: VL FOTO

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara danas je razgovarao s predstavnicima Paneuropske unije BiH: članovima Predsjedništva Jasminom Pašalić i Osmanom Topčagićem i savjetnikom predsjednika Harisom Ćutahijom.

Član Predsjedništva Paneuropske unije BiH Osman Topčagić upoznao je predsjednika Federacije BiH Marinka Čavaru s radom i planiranim aktivnostima ove organizacije.

„Predstavnici Paneuropske unije BiH redovito sudjeluju na skupštinama Međunarodne paneuropske unije, kao i drugim sastancima i konferencijama diljem Europe, s ciljem pozitivnog promoviranja Bosne i Hercegovine. Također, Paneuropska unija organizira razne aktivnosti u BiH, s ciljem podizanja svijesti o važnosti i prednostima ulaska BiH u veliku europsku obitelj.“, kazao je gosp. Topčagić.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara izrazio je potporu radu Paneuropske unije BiH, istaknuvši da europski put nema alternativu. Kazao je da bi članstvo u Europskoj uniji pridonijelo stabilizaciji političkih odnosa i poboljšanju stanja u gospodarstvu u BiH.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.