Vijeće ministra BiH

Predsjedatelj Zvizdić sa veleposlanikom Azerbejdžana

Vijeće ministra BiH -
22.02.2017.
u 16:48

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić primio je danas u Sarajevu veleposlanika Republike Azerbejdžan Eldara Hasanova koji mu je prenio poziv premijera Azerbejdžana da posjeti tu državu, što je predsjedatelj Zvizdić i prihvatio.

Rečeno je da će to biti prilika za jačanje suradnje u svim oblastima, osobito u oblasti ekonomije, poljoprivrede, energetike, turizma i prilika za privlačenje novih investicija.

Tijekom sastanka, konstatovano je da su odnosi dvije države dobri i prijateljski, što predstavlja osnovu za jačanje suradnje u skladu s obostrano izraženim interesima na bilateralnom i međunarodnom planu.

Razgovarali su o ekonomskoj suradnji i suglasili se da su trgovinski odnosi i trgovinska razmjena na niskom nivou i da postoji prostor za unapređenje.

- Predsjedatelj Zvizdić je zahvalio na pomoći u projektima  koje je Republika Azerbejdžan dosad realizirala u BiH - priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije