Parlamentna skupština BiH

Predloženo ratificiranje Ugovora o državnoj granici između BiH i Crne Gore

psbih
VL FOTO
24.11.2015.
u 10:34

Komisija za vanjske poslove Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH (PSBiH) na današnjoj sjednici dala je pozitivno mišljenje i predložila Domu davanje suglasnosti za ratificiranje Aneksa IV. Sporazuma između BiH i Kraljevine Norveške o financiranju projekta u korist pravosuđa i/ili sudova i tužilaštava u BiH, te Ugovora o državnoj granici između BiH i Crne Gore.

Također, predloženo je ratificiranje Sporazuma između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Srbije o izgradnji međudržavnog mosta preko rijeke Drine s pratećim putnim objektima na lokaciji Bratunac - Ljubovija i Amandmana na Sporazum o grantu u okviru Državnog programa IPA 2009 za BiH - Poboljšanje infrastrukture regionalne osnovne saobraćajne mreže u BiH - željeznički saobraćaj, zaključen između Europske investicijske banke i BiH.

K znanju su primljene Informacija o rezultatima federalnih izbora u Švicarskoj, Informacija o preliminarnim rezultatima izbora u Kanadi, Izvještaj s Prvog euroazijskog foruma žena, Sankt Petersburg, 23. - 25. rujan 2015., te Izvještaj s četvrtog dijela redovnog zasjedanja Parlamentarne skupštine Vijeća Europe , Strasbourg 28. rujan  - 2. listopad 2015, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću Parlamentarne skupštine BiH.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?